ZOU DE CHAMPIONS LEAGUE NAAR FIFA 19 KUNNEN KOMEN?

Fifa_19_Kopen_Release_Header_Nieuws_Champions_League

Nieuwe samenwerking tussen Fifa 19 en de Champions League?

In nieuws waar FIFA-fans dolenthousiast van worden, hebben Konami en de UEFA het einde van hun deal bereikt – wat betekent dat de Champions League niet langer in PES-games wordt vermeld.

In een officiële verklaring bevestigden beide bedrijven dat het “zeer succesvolle en vruchtbare” tienjarige partnerschap tot een einde zal komen als de finale van de Champions League op 19 mei is afgelopen en voltooid.

Natuurlijk gonst de hele FIFA-gemeenschap over het nieuws omdat het erop wijst dat EA Sports eindelijk de rechten op de Champions League voor FIFA 19 verwerft.

FIFA heeft de licenties voor alle grote competities zoals de Premier League, La Liga, Bundesliga en Ligue One zolang als we ons kunnen herinneren, maar het enige dat ontbrak in de wedstrijd waren de UEFA-wedstrijden.

In Career Mode moesten we het doen met het spelen in de Champions Cup ‘ en om eerlijk te zijn, om net zo realistisch als de graphics en game-engine te zijn, voelt de Champions Cup toch net niet zo realistisch als de game-engine.

Maar met Konami en UEFA niet langer een partner, zou dit allemaal kunnen veranderen. Het is geen zekerheid in deze fase, maar het is logisch dat EA op de licentie biedt.

Met FIFA, de meer populaire franchise van een landmijl, is er een enorm potentieel in een EA- en UEFA-partnerschap voor de toekomst. Het kan het spel naar een heel nieuw niveau tillen.

EA, je weet wat je moet doen …

Komt de Champions League naar FIFA 19? Zo ja dat kan je hem hier Pre orderen of bestelen!

Komt de Champions League naar FIFA19?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *