Fifa 19 The journey: met Alex Hunter

 

Nieuws_Fifa_19_kopen_Header_Mobiel_Release_Datum_EA_Sports_New_Skill_Move

Zou Alex Hunter ook allemaal nieuwe skills kunnen in FIFA 19?

We zullen in FIFA 19 zeer waarschijnlijk een terugkeer zien van de immens populaire modus The Journey, die voor de derde keer op rij zou verschijnen als deze werd bevestigd. Waarom knoeien met een winnende formule?

Ook populair is FUT, waar spelers echt contant geld kunnen betalen om pakketten te openen die spelers bevatten die bijdragen aan de verbetering van squadrons. Nogmaals, het zou vreemd zijn om van zo’n lucratieve functie af te komen.

Het is nog niet concreet, maar ‘dynamisch weer’ zou eindelijk kunnen verschijnen in FIFA 19. De introductie van steeds veranderende omstandigheden zou het momentum van games kunnen veranderen, met elementen zoals regen en sneeuw die waarschijnlijk tot gevolg hebben dat spelers fouten maken en blessures oppikken. .

Wat mensen echt willen zien, is echter een verbetering van de serverprestaties – zelfs eSports-gamers van New York Red Bull, zoals Mike LaBelle, hebben hun frustraties bekend gemaakt.

Sinds de release van FIFA 18 heeft de gaming community’s grommend toegegeven dat de servers te onstabiel zijn, wat tussentijdse verbroken verbindingen tot gevolg heeft die resulteren in een DNF (did not finish) modifier, die de beloningen van toekomstige wedstrijden beïnvloedt.

Blijf op de hoogte voor E3 in juni, wanneer we meer te weten komen over wat EA in petto heeft.

Waar gaat Alex Hunter naar toe in FIFA 19? Hieronder lees je een paar nieuwe features van de Alex Hunter Mode in FIFA 19

Waar gaat Alex Hunter naar toe in FIFA 19? Hierboven lees je een paar nieuwe features van de Alex Hunter Mode in FIFA 19!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *