FIFA 19: FEATURES

Welke_Voorkant_Kopen_Fifa_19_potentiele_voorkant_cover_ea

Wat zou de nieuwe voorkant van FIFA 19 Worden?

Je zou kunnen denken dat er maar zo veel is dat je een spel kunt aanpassen waar de regels van de sport waarop het gebaseerd is nauwelijks zijn verschoven in meer dan 100 jaar. Dat is tot op zekere hoogte waar, maar EA heeft meestal een innovatieve truc uit de mouwen die verder gaat dan alleen cijfers voor squadrons en kits.

Je kunt er vrij zeker van zijn dat The Journey voor een derde seizoen zal terugkeren – en het zal waarschijnlijk Star Hunter zijn of een van de andere bit-part spelers die hun naam hebben gemaakt in de eerste twee seizoenen. Een beetje jammer, gezien de hoeveelheid andere interessante verhalen die er te vertellen zijn in de voetbalwereld, maar je kunt EA niet de schuld geven van het blijven volhouden met een winnende formule.

EA heeft onlangs gepraat over het feit dat er misschien zelfs geen FIFA 19 is, omdat de serie migreert naar een abonnementsservice die elk seizoen wordt bijgewerkt voor abonnees. Het is iets dat niet helemaal ongetest is, met het mobiele Madden-spel dat de laatste drie jaar wordt bijgewerkt.

EA-topman Andrew Wilson dreef dit idee eerst in een interview met Bloomberg en zei: “Er is een wereld waarin het eenvoudiger en gemakkelijker wordt om die code te verplaatsen – waar we misschien geen jaarlijkse release hoeven te doen. We kunnen echt over die games denken als een 365 dagen durende live-service. “Hoewel hij FIFA niet meteen een naam geeft, speculeren sommigen dat FIFA 19 hier misschien het perfecte voertuig voor is.

Ik ben dubieus, persoonlijk. Wanneer FIFA nog steeds geld afdrukt, zie ik EA nog geen gok nemen en zich nog maar net abonneren. Het bedrijf heeft de Euro 2012-game uitgebracht als DLC voor FIFA 12 en gezien World Cup 2014 toen een zelfstandige release werd, vermoed je dat het niet zo goed werkte als ze hadden gehoopt. En natuurlijk, om over te schakelen naar een abonnement, heb je nog steeds een basisspel nodig – en het kan geen FIFA 18 zijn, dus FIFA 19 komt dit jaar op de een of andere manier …

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *