Pre-order FIFA 19 voor de Nintendo Switch hier!

Fifa_19_Standaard_editie_Kopen_Ea_Sports

FIFA 19

Aanbieder Prijs   Pre-Order 
wehkamp_logo_Fifa_19_Kopen_Release_Pre_Order 59,99 Bestel nu!
Bol_Com_Logo_Fifa_19_Kopen_Relase_Pre_Order 59,99 Bestel nu!

Pre-order nu en ontvang:

  • 5 FIFA Ultimate Team Jumbo Premium Goud-pakketten (één per week gedurende vijf weken)
  • Cristiano Ronaldo leen-item voor zeven FUT-wedstrijden
  • Special Edition FUT-tenues, ontworpen door FIFA-soundtrackartiesten.

Wat kan je met FIFA 19 op de Nintentendo Switch?

Nintendo Switch is een spelconsole die je de draagbaarheid van een handheld-apparaat geeft met de kracht van een thuisgamesysteem. Thuis rust Nintendo Switch in het Nintendo Switch Dock dat het systeem op je tv aansluit en waarmee je met familie en vrienden in het comfort van je woonkamer kunt spelen. Door simpelweg Nintendo Switch op te tillen van het dock, schakelt het systeem onmiddellijk over naar de draagbare modus, en dezelfde geweldige spelervaring die thuis werd genoten, kan overal mee naar toe worden genomen. De mobiliteit van Nintendo Switch wordt versterkt door het heldere high-definition scherm.    

Personaliseer je gamingervaring met accessoires voor FIFA 19 en de Nintendo Switch!

Als je denkt aan FIFA 19 dan denk je al gauw aan de Playstation 4 of de Xbox one. Echter komt deze FIFA 19 ook voor de Nintendo Switch.

De Switch is een ongelooflijk veelzijdige console, maar met Nintendo Switch-accessoires kun je de manier waarop je speelt nog verder aanpassen. Je kunt in elke hand twee Joy-Con-controllers in elke hand gebruiken, beide in een grip plaatsen voor een conventioneel controllergevoel, of een strap op een controller aansluiten om het als een Wii-mote te gebruiken. Als je de voorkeur geeft aan een traditionele controller, probeer dan een Nintendo Switch pro-controller die in elke modus werkt en bevat bewegingsbediening en twee analoge stuurknuppels. Ontvang coole in-game extra’s met amiibo-figuren. Tik eenvoudig je amiibo-figuur op de aangewezen plek op de controller om nieuwe personages, spelmodi of andere extra’s te ontgrendelen. Sommige games laten je zelfs een level omhoog brengen of je personage aanpassen met een amibo. 

Nitendo_Switch_Fifa_19_Kopen_Release_Pre_Order